Rozieana's Blog

Just another WordPress.com weblog

MY NEW LIFE BAHAGIAN II August 7, 2014

Filed under: Uncategorized — rozieana @ 11:06 pm

Screenshot_2014-06-16-19-47-12

Taraaaa nie la result temuduga aku keluaq macam ni…:D

Sambungan……

16/6/2014 tarikh keramat keluaq result temuduga. Penantian berakhir bagi ISMP 2014. Ada yang dapat posting ada yang dak..Alhamdulillah aku dalam kategori calon yang dapat posting. Syok tk tau nak habaq gena. Hahaha.. first aku check check aku dapat sabah! Yea SABAH!! Aku dah agak dah mula mula aku check aku rasa tak sedap hati dah. Sebelum sebelum tu aku asyik nampak sabah ja..dalam kepala aku nampk sabah ja..suratan takdir membawak aku ke sini..aku redha walaupun terpaksa la berjauhan dengan yang tersayang.sob..sob..sob..dah settle semua dokumen dokumen. Akhirnya aku mai orientasi kat KL. Cuba teka sapa hantaq? Haha..mesti la tunang aku. Mohd syamim..i love u lah..!😀

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s