Rozieana's Blog

Just another WordPress.com weblog

Namaku ROZIEANA.. April 17, 2010

Filed under: Uncategorized — rozieana @ 8:53 am

klasikkn name aku???..akak aku yg bg name tue. Die kate mse 1989 nme tu la yg paling famous. Hehehe.ape2 je la jnji aku ade name..kwn2 pggil aku ‘yana’. Ade sorg kwn tu pggil aku ‘wana’ name die Norhayati Ahmad Udin. Kuarga aku lak panggil aku ‘ina’ . Cikgu yati kt sek panggil aku Rozie.haaa nme nie pling aku tak bkenan mcm gedik jer bnyi..aku gedik ker? Oooppps terlebih sudaaa.huhuhu. ‘zieana’ nme sign aku..waaaaaa byk siot name aku.hahaha. ‘ana’ jer blom ade org pggil lg dan yg pling best ‘ayg’ nk tawu sape panggil? Of course la my lovely person ‘Mohd Syamim Shukri’. hah, ade lg satu name aku rase korg pon tak terpikir kowt,’Ros’?? Miss Chin li yeun pggil aku..bese ar org cine mane nk reti sgt sebut name bdk2 melayu nie.siap kate name aku tak sedap lak tue,mmg berterus terang betul..Alkisahlah cite tentang name aku nie..aku nie bdk kg jer,da la tak cute ape lg cantek. Tapi walau ape pown aku syg diri aku. Bia la ape org nk kate….da tuhan da bg mcm nie time jelah(ayt nk sedapkan hati)..hahaha. dari kecik smpai besar dok kg jer..sek rendah kt kg,sek menengah kt kg sampai form 6 lak tue,mmg tak bape bkmbang la otak aku..last2 aku kuar gak dr kg terus mai jauh,UPM serdang oooo..setelah aku bertungkus mulus stdy f6 utk smbung degree..ALHAMDULLILAH hasrat aku tercapai akhirnya… walaupun tmpt nie agak asing bg aku,aku cube sesuaikn diri sebaik yg mungkin. tak de lg mak ayah,tak de lg adek,kak..yg ade hnyelah kwn2..nsib baek dpt kwn2 1 kepala klu tak susah la nk idop. Aku seorg yg simple,open minded,tp kdg2 agak snsitif,tah la..aku pon tak phm sgt diri aku.huhuhu.(^_^)

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s